Menn vil også ha fin hud!


Er du en bevisst mann så ønsker du å pleie huden din slik at du forebygger aldringstegn og samtidig får en sunn og mer ungdommelig hud.

For oss som jobber med hud er det gøy å se at det stadig blir fler og fler menn som ser viktigheten av og ønsker å pleie og ta vare på huden sin. Menn trenger på lik linje med kvinner å stelle huden for å forebygge mot aldringstegn, se velstelte ut og føle seg freshe.
Menn har en tykkere hud enn kvinner og generelt også en fetere hudtype. Veldig mange menn opplever at de har en normal/motstandsdyktig hud, men langt fra alle. Det finnes menn som opplever at de har en sensitiv hud, tørr hud, en akne-utsatt hud osv. De som opplever at de har en hudutfordring bør rådføre seg med en hudterapeut slik at de får riktige produkter tilpasset sin hudtype. Send gjerne inn ditt spørsmål til meg her så skal jeg gjøre mitt beste for å veilede deg!
 

Effektiv hudpleie for menn

Menn ønsker ofte ikke å bruke mye tid på hudpleie. De ønsker få, men gode produkter som har en positiv effekt på huden. Enkelt og greit, gjort i en fei!
Viktige aktive ingredienser i en god hudpleie-serie og som gjør en forskjell og har en super effekt på huden er retinol, peptider, antioksidanter, AHA - og PHA-syrer og hyaluronsyre blant annet.
Exuviance er eksperter på hudpleie og har produkter som funker like godt både for menn og kvinner. De har en lang rekke veldig gode produkter som inneholder disse aktive ingrediensene som virkelig gjør en forskjell for huden din.
Basic produkter til en enkel, men veldig god daglig hudpleierutine som gjør at du får en bedre og mer ungdommelig hud er en rens, en dagkrem , en nattkrem og en øyekrem
 

Opplever du å få irritert hud etter barbering?

Les mer om årsaken til det her.

Viktig å vite om hudpleie for menn
Det er viktig å huske at du må unngå å bruke sterk såpe når du vasker deg, fordi dette kan irritere og tørke ut huden.
Bruk milde produkter når du barberer deg da huden ofte blir mer følsom etter barbering.
Bruk en dagkrem med solfaktor. Dette beskytter huden mot aldringstegn og solskader.