Hudpleie for voksen hud!


 Har du fyllt 40? Da er det på tide å begynne å jobbe aktivt med huden din!

I hvert fall hvis du har lyst til å beholde huden din så ungdommelig som mulig også godt inn 50-årene.

Ønsker du gode resultater og kanskje også forbedringer i huden din?

Da nytter det ikke bare med litt fuktighetskrem fra matbutikken...
Jeg håper du har vært flink til å stelle huden din en god stund allerede, men nå er det på tide med skikkelige aktive produkter.

Skal du ha synlige resultater og hudforbedringer må du ha produkter med en rekke aktive ingredienser som :
Kollagen – Elastin – Hyaluronsyre – Peptider – Retinol (A-vitamin) –Fruktsyrer (AHA/PHA) – NeoGlukosamin -Antioksidanter

EXUVIANCE ER EKSPERTER PÅ HUDPLEIE OG PRODUKTENE FOR DEG SOM VIL HA SYNLIGE RESULTATER PÅ HUDEN DIN!

Professorene bak Exuviance oppdaget og tok patent på fruktsyrenes (AHA, alphahydroxyacid) positive effekt på huden. Over 40 års forskning og klinisk erfaring ligger bak utviklingen av de avanserte hudpleieproduktene til Exuviance.
Produktene er laget for å stimulere hudens naturlige eksfolieringsprosess. Ved å fremskynde eksfolieringen og stimulere cellefornyelsen blir resultatet en hud med et yngre, flottere og sunnere utseende!
Exuviance AGE REVERSE-serien har de mest aktive produktene og de du bør sverge til om du er godt voksen (35+) og har en normal til robust hud.

Obs! Disse produktene er ikke egnet dersom du har en sensitiv hud, da bør du heller velge disse produktene

PRODUKTENE ER IKKE TESTET PÅ DYR!

 

Exuviance Age Reverse BioActive Wash

Gi hudpleierutinen en ¨flying start¨ med dette renseskummet som inneholder en blanding av PHA (fruktsyrer), ekstrakt av aloe vera, rose, kamille og agurk. Virker skånsomt eksfolierende/peelende, stimulerer cellefornyelsen og forbedrer hudens struktur for å gi en sunn, ny hud. Rengjør effektivt uten såpe og fjerner make-up uten å irritere. Huden blir klar, glatt og forberedt på andre produkter

Exuviance Age Reverse Total Correct + Sculpt Serum

Dette silkemyke multivirkende serumet løfter, fyller, tilfører spenst og forbedrer hudstrukturen slik at konturene i ansiktet blir tydligere. Ved å stimulere hudens underliggende volum og støttestruktur med
de seneste innovasjonene NeoGlukosamin og Aminofil.

Exuviance Age Reverse Day Repair

Denne dagkremen inneholder peptider, retinol og patentert NeoGlucosamine som sammen virker slik at de øker cellefornyelsen, gir en fastere hud og glatter ut rynker fra innsiden og ut. Effektiv mot pigmentering også! Antioksidanter fra granateple, A- og E-vitamin beskytter mot frie radikaler og forurensing. Resultatet blir en finere hudstruktur og en mer strålende, ungdommelig hud!

 Exuviance Age Reverse Night Lift

Denne nattkremen inneholder et trippelvirkende kompleks med peptider, AHA og PHA som stimulerer kollagenproduksjonen og styrker hudens underliggende struktur.Hudens beskyttelsesbarriere styrkes og blir mindre mottakelig for daglige miljøpåkjenninger.

Exuviance Age Reverse Hydrafirm

Dette er en nattkrem som effektivt motvirker alle aldringstegn i huden og samtidig tilfører rikelig med fuktighet. Spesielt god for de som føler de trenger ekstra fukt. Inneholder et trippelkompleks bestående av NeoGlucosamine, maltobionisk syre og peptider samt hyaluronsyre, aminosyrer, sheasmør og antioksidanter.

Exuviance Age Reverse Eye Contour

Få en klarere og mer ungdommelig øyekontur med denne øyekremen som reduserer kråketær, styrker huden og skjuler mørke ringer uten å irritere den følsomme huden rundt øyepartiet. Inneholder PHA, maltobionisk syre, koffein, kamille og ginseng. Koffein demper hovenhet, kamille og ginseng virker oppfriskende og hyaluronsyre gjør huden myk og smidig.

Exuviance Age Reverse Toning Neck Cream

Denne luksuriøse kremen er spesielt utviklet for den ømfintlige huden på hals og øvre del av brystpartiet. Bidrar til å bekjempe aldringstegn og pigmentflekker som ofte opptrer i dette området. Kremen tilfører fukt, gir huden ny spenst og motvirker effektivt rynker og pigmentflekker