Hei og velkommen til Fiin!

Jeg heter Line-Therese, men de fleste kaller meg bare Therese. Ble 51 år i november og er mor til 3 døtre og mormor til 3 søte små.

Jeg er utdannet hud- og kroppsterapeut og har drevet Fiin Hudpleie siden 2013 og www.fiin.com , en online hudpleiesalong, siden 2016.

 

Torsdag 12 mars 2020 er en dag vi alle vil huske. Det var dagen da mange av Norges bedrifter måtte stenge dørene på få timers varsel og også barnehager og skoler ble stengt for å bekjempe Covid-19 viruset.

Fiin Hudpleie måtte også stenge dørene og fremtiden ble med ett veldig usikker. Det er rart med slike kriser, det tvinger en til å tenke i nye baner og det var da ide'en om å involvere døtrene og moren min i nettbutikk-driften dukket opp.

De syntes det var en spennende tanke og ville gjerne bli med. Vi ble enige om å endre litt på konseptet og har nå gått fra å være en ren hudpleiesalong på nett til å bli et online livstilsmagasin.

 

Vi er alle opptatt av mote, helse og skjønnhet, i tillegg er interiør, matglede, vakre blomster og hager også noe vi er lidenskapelig opptatt av.

 

Johanne (30), mor til Theo; er utdannet frisør og er medeier av Comino, en frisørsalong i Moss.

Glad i faget sitt og ellers opptatt av å reise. 

Ingrid (27), mor til Alma og Nicolas; er også utdannet frisør og har jobbet som faglig leder på Adam og Eva på Paleét i Oslo. Nå er hun i barselpermisjon med minsten.

Anna (21) er student og går på Westerdals i Oslo der hun studerer Art Direction.

Mette (69), er pensjonist nå, men blir fortsatt spurt om å komme tilbake til sin gamle jobb som assistent ved Vang skole og hjelper stadig til der når det er behov.

Hennes store lidenskap er hage og blomster, håndarbeid og matlaging.

 

Vi er glade for at du fant oss og vi håper vi kan inspirere deg🌿💚

 

Klem fra Johanne, Ingrid, Anna, Mette og Therese

 

Line-Therese