Betal med sikre kortleverandører

Kjøpesummen kan etter ditt eget valg gjøres opp med enten, bank- eller kredittkort (Visa/Mastercard) eller postoppkrav. Ved bruk av kort vil kjøpesummen bli reservert på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som forsendelse blir foretatt. Uavhentede og ikke-betalte pakker vil bli belastet et gebyr på kr 250,- inkl. mva, pluss frakt tur og retur av gjeldende ordre for å dekke våre utlegg. Ved manglende betaling vil kravet, etter forutgående varsel, bli sendt til inkasso. Rett til å angre har kun privatpersoner og pakken må hentes ut av kjøper for å oppfylle kravene i Angrerettloven §11 og §13.

Når bestillingen gjennomføres legges det en reservasjon på totalbeløpet på din konto, noe som betyr at ditt disponible beløp reduseres med en gang. Først når ordren har gått gjennom systemet hos oss, er ferdig pakket og klar for sending, trekkes beløpet. Det betyr at hvis ordren slettes innen varen har blitt lagt til utsending, vil reservasjonen slettes automatisk. Dette kan ta opp til 7 dager og styres av BBS. Ønskes en raskere behandling av dette må du selv ta kontakt med BBS. Dersom en varelinje slettes slik at totalbeløpet reduseres på ordren, vil ikke det reserverte beløpet bli redusert. Systemet håndterer ikke dette, men det er selvfølgelig kun totalbeløpet som trekkes når ordren sendes. Mellomlegget blir gjort disponibelt på din konto igjen.


Betalingssystem
FIIN.COM benytter en betalingsløsning fra Netaxept, et heleid datterselskap av BBS. Betalingssidene på FIIN.COM er kryptert med sikkerhetssertifikat fra Commfides. Selve transaksjonen av penger mellom kontoene gjøres av Teller. Les mer om sikkerheten ved netthandel hos oss.


Salgspant

FIIN.COM har salgspant i de solgte varer som sikkerhet for sitt krav på kjøpesummen med tillegg av renter og omkostninger, jfr. pantelovens 3-14 flg.