Bli din beste versjon med microneedling!


Microneedling er en super behandling for huden og har en forbedrende effekt på veldig mange hudproblemer som arr, solskader, pigmentering, linjer, rynker, slapp og løs hud.

Ved hjelp av bittesmå, veldig tynne nåler perforeres huden og lager hundrevis av mikroskopiske hull. Hudcellene oppfatter dette som en skade og stimuleres til å begynne å jobbe. Dette øker cellefornyelsen og øker produksjonen av kollagen og elastin. Dette igjen fører til at huden fornyes fra innsiden og ut. Huden blir strammere og mer elastisk samt også tykkere. Store porer, arr, rynker og fine linjer reduseres. Behandlingen har også veldig god effekt på strekkmerker. 

Ofte ser vi ganske umiddelbart en forbedring, men det endelige resultatet vil du først se etter ca 4-6 uker ved at huden har blitt fastere, rynkene er redusert og porene er finere. 

Behandlingen bør utføres som en kur etter kundens behov og ønsker om resultat. Det aller beste resultatet vil du imidlertid få ved å ta det som en kur på ca 3-6 ganger og kombinere det med hjemmerulling.

 

Profesjonell behandling:

Nanopore Turboroller er 3.generasjons Dermaroller. Dette er kvalitetsbehandling der vi bruker den nyeste teknologien på markedet innen microneedling. Dette er en  kraftig maskin med sveitsisk kvalitets-motor (mange microneedlings-behandlinger utføres med apparat som går på batteri eller med svakere motor). Nanopore Turboroller har også tysk kvalitet på de sterile engangs-nålene som benyttes under behandling. Dette sammen med spesialserum tilpasset hver og en sitt behov gjør at vi kan oppnå veldig god presisjon og fantastisk hudforbedrende resultater.

Hjemmebehandling:

Microneedling hjemmebehandling er blitt veldig populært. Dette er en kjempegod behandling som etter en tilvenningsperiode kan brukes 3-4 ganger i uken. Dette blir som trening for huden din med oppstrammende effekt. Du vil også her oppleve at porene blir finere, linjer/rynker/arr/pigmentering osv blir mindre synlig.

Her er det viktig med riktig utstyr og Dermaroller er den originale kvalitets-rullen. Det finnes en mengde kopier på markedet med varierende kvalitet. Lengre og flere nåler på rullen er ikke ensbetydende med gode resultater. Heller tvert imot. Enkelte ruller har alt for mange nåler slik at man må bruke makt når man ruller over huden for å perforere den. Dette kan føre til at nålene bøyer seg og at man kan skade huden.

Derfor er det viktig å velge kvalitet fremfor pris.

Min anbefaling

Dermaroller er den originale kvalitetsrullen med kirurgisk stål i nålene, riktig antall nåler og utforming. Dette er viktig for å unngå skader i huden. Det finnes mange dårlige kopier på markedet så velg med omhu. Her er det som med mye annet en sammenheng mellom pris og kvalitet.

Dermaroller

STEG FOR STEG HVORDAN DU GJØR DET:

Rens huden grundig før du starter og skyll av med vann. Rull så med Dermaroller hjemmerulle område for område. Jeg pleier å begynne på høyre kinn-overleppe og hake, deretter venstre kinn-overleppe og hake. Fortsetter deretter med panne og nese før jeg går ned til hals og decollete (brystområdet). Jeg ruller i en stjerneformasjon som vist nedenfor

:microneedling

  • 5 ganger vannrett
  • 5 ganger loddrett
  • 5 ganger diagonalt mot høyre
  • 5 ganger diagonalt mot venstre

Etterhvert når du har gjort det noen ganger, behøver du ikke å telle – du får det inn i fingrene og vet hvor mye huden tåler. Påfør Dermaroller Lipopeptide Collagen Booster på hvert område som er rullet. Huden er mest mottakelig rett etter rulling da rullen har laget små kanaler ned i huden. Det er derfor viktig at dette serumet påføres i løpet av de første minuttene etter rullingen, da huden lukker seg etter ca 10 min. Før du har blitt dreven ville jeg derfor rullet halve ansiktet, deretter påført serum på dette området før jeg rullet andre halvdel og påført serum der også. Da vet du at du har fått på serumet før huden har lukket seg. I timene etter rulling skal du ikke ha på andre produkter på huden enn det serumet som nevnt over (eventuelt Dermaroller hyaluronsyre-maske eller ampuller). Jeg synes det er lurt å rulle på kvelden, så kan huden få roe seg over natten. Dagen etter kan du gjøre som normalt med dine vanlige hudpleieprodukter.

For max effekt av hjemmebehandlingen skal du etter rulling påføre Dermaroller hyaluronicacid ampulle. De dagene du ikke ruller påføres Dermaroller LipoPeptide Collagen Booster. En gang i uken bruker man Dermaroller Mask, som inneholder hyaluronsyre og matrixyl (peptider).

Kombinerer du profesjonell behandling med hjemmebehandling...Woaw!! Da får du flotte resultater!!!